October 1st, 2013

Neopost sponsor till DI FinTech på Sheraton hotel 1 okt 2013!

Lite kort om eventet:

Den tekniska utvecklingen i finans- och försäkringsbranschen har gått otroligt snabbt de senaste åren, och inget tyder på att tempot kommer avta. It-avdelningarna kommer att få en ännu centralare roll och bättre kravställning och snabbare leverans blir avgörande för framgång. Produkt- och affärsutvecklare måste ständigt blicka framåt och tänka nytt för att kunna erbjuda kunderna lösningar i framkant. 

Den 1 oktober 2013 träffas ledande beslutsfattare på banker, försäkringsbolag och finansbolag åter igen på Di Fin Tech för att diskutera hur tekniken kan öka affärvärdet och stödja de övergripande strategierna. Vi kommer att blicka in i kristallkulan för att öka förståelsen för vilka konsekvenser framtida tjänster och kundbeteende kommer att få för hela finanssektorn och för IT-branschen. Vilka åtgärder måste vidtas redan i dag och hur kan du förbereda dig för framtidens krav?

På Di Fin Tech 2013 kommer vi att diskutera framtidens betalningar och hur mobila strategier bör utformas. Vi kommer att lyssna till visionärer som ger dig sin syn på framtidens distributionssätt. Ledande branschexperter kommer att dela med sig av sina tankar kring hur vi ska möta kommande teknikkrav från både kunder och medarbetare samt hur ska vi paketera våra tjänster för att ligga i framkant.

Bland talarna kan nämnas:

Rikard Josefson, vd, Länsförsäkringar Bank
Markus Östlund, CISO, SEB
Kjell Rune Tveita, CIO, If

Carl-Viggo Östlund, vd, SBAB
Elisabeth Erikson, Chef Affärsutveckling, Skandia Banken
Per Stensö, Head of IT Retail, Nordea
Bill Parker, CMO, GMC Software Technology
Lena Tollerz-Törn, CIO, Payex
Fredrik Hjorth, tf produktägare realtidsapplikationer, Nordnet
Sofia Svanteson, grundare, Ocean Observations
Mark Cartwright, Sales Manager Nordic & UK at GMC Software Technology

Bengt Blomberg, CIO, Skandia

Varmt välkomna till årets branschhändelse!