November 29th, 2017

Neopost lanserar frankeringsmaskinerna i iX Series i Sverige

Efter den framgångsrika lanseringen i Australien under juli 2017 tillkännager Neopost att den innovativa iX Series med frankeringsmaskiner för effektiv hantering av utgående post nu även finns tillgänglig i Sverige.

Förbättrad posthantering med ökad produktivitet, effektivitet och kostnadskontroll

Den uppgraderade iX Series – som innehåller modellerna iX-3, iX-5 och iX-7 – har utvecklats för att uppfylla kraven för användning i moderna postrum hos företag av alla storlekar. De olika maskinerna har ett stort antal förinställda konfigurationer, klara och tydliga skärmar och en intuitiv navigering som ger användarna möjlighet att hantera posten med minimalt krångel. Den automatiska vägningen och bearbetningen gör att maskinerna kan hantera buntar med innehåll av olika mått och vikt. Dessa funktioner ser till att den utgående posten kuverteras och frankeras korrekt.

Enklare redovisning och högre energieffektivitet 

De nya maskinerna förenklar redovisningen genom att automatiskt fördela portokostnaderna på individuella konton. Denna möjlighet minskar drastiskt behovet av manuell fördelning och möjliggör en förenklad budgetstyrning. Maskinerna i iX Series har dessutom Energy Star-märkningen för energieffektivitet och ekomärkningen som visar att de kan återvinnas och efterlever normer för energiförbrukning. Det har aldrig varit enklare att göra din post ”grön”.

Den här serien är även tillgänglig i Australien och kommer att lanseras på fler marknader.

Vår kraftfulla iX Series med frankeringsmaskiner hanterar alla volymer av utgående post och är nu tillgänglig i Sverige.

För mer info besök www.neopost.se/produkter-losningar/frankeringsmaskiner