Upp till 60% i portobesparing

 

Stigande portokostnader är ett växande problem för många organisationer och som svar företag drastiskt minska antalet utskick som de skickar ut. Men faktum kvarstår att traditionell post kommer inte försvinna. För många är det fortfarande det enda säkra och accepterade sättet att kommunicera.

 

En intelligent postal strategi ger stora besparingar och en bättre service

 

GMC Inspire postoptimeringslösning är byggd för att hjälpa dig utföra en effektiv, intelligent postal strategi, med både digital och traditionell post. Med GMC Inspire, kommer dina utskrivna dokument komma ur produktionslinjen optimalt bearbetade och sorterade för de bästa rabatterna och största besparingarna. Dessa dokument kan också vara utformade för att kombinera olika meddelanden som måste levereras till samma kund, nämligen TransPromo kommunikation. Detta minskar inte bara antalet försändelser utan levererar även meddelandet till din kund på ett kortfattat och effektivt sätt. GMC Inspires flerkanaliga funktioner gör att du kan konvertera försändelser som är formaterat för utskrift till digitalfärdiga filer som kan e-postas till kunden automatiskt, detta ger dina kunder möjlighet att välja vilka de föredrar.

 

Med postoptimering av GMC Inspire, kan ditt företag utveckla en framtidssäker postal strategi som ger betydande besparingar och samtidigt leverera en bättre service till dina kunder.

GMC - Postal Optimization