Automated Insertion Management System
(AIMS) for Production Mail

 

Med AIMS levererar Neopost en komplett lösning för postrummet, en webb baserad mjukvara som ger realtidsinformation, så att du kan hantera ditt postrum ned till enskild försändelse med exakthet, effektivitet och flexibilitet.

 

AIMS är sömlöst integrerat med dataloggningen och de statistiska funktioner som finns i Neopost’s kuverteringsmaskiner med operativsystemet  IMOS (Integrated Mail Operating System).  I IMOS så spåras och sparas varje enskild försändelse, det skapas statistik på varje körning och denna data skickas sedan till AIMS. Genom att kombinera denna nivå av integritet och detaljer med en SQL-databas-server och webb baserat program, har vi skapat ett modernt och intuitivt sätt att hantera både ditt postrum och varje enskild försändelse i totalt förtroende.

Fördelar med AIMS

Statistik och audit

 

Alla data i Dashboarden kan senare användas för att analysera och jämföra resultatet av alla aspekter av ditt postrum. Rapportformat kan skapas utifrån mallar för att analysera prestanda mellan kuverteringsmaskiner, jobb eller operatörer, möjliggör jämförelser mellan dagar, veckor eller månader. Rapporterna huvudsak är att visa nyckeltal (KPI: er), t.ex. försändelser per timme, hur lång tid det tog att producera ett jobb och innehåll i försändelser. All statistik kan visas på skärmen eller skrivas ut i tabellform och i grafiskt format.

 

Dynamisk Dashboard

 

Den webb baserade Dashboarden ger dig verktygen att styra ditt postrum I realtid. Bildskärmar kan sättas upp för att visa produktiviteten på varje enskild kuverterteringsmaskin, eller varför inte hela postrummet på en gång ? Grafer visar både daglig och timbaserad produktivitet, skalat för att tillgodose dina behov och kan ses både med data eller i fullskärm. Även jobb med OMR koder eller inga koder hanteras med samma nivå av integritet och analyser.

 

Du kan konfigurera systemet så att det larma vid specifika händelser eller produktivitets problem, även om du just då inte tittar på dashboarden.

 

AIMS-100 (Audit Trail)

 

AIMS-100 ger dig möjligheten att generera jobb filer “on-the-fly” allt medans kuverteringsmaskinen arbetar, ger dig en full spårbarhet av varje enskilt dokument som har processats. Handkuverterade försändeleser kan uppdateras och trasiga dokument plockas bort. Denna lösning passar de postrum som inte vill ha en “Closed loop”

 

AIMS-500 (Closed Loop)

 

AIMS-500 ger dig möjlighet till en komplett “closed loop” lösning, detta tillsammans med OMS.  “Closed loop” betyder att man kuverterar mot en lista med försändelser, I förväg vet man vad som skall kuverteras och sedan under själva kuverteringen bockas dessa av med rätt status. Detta skapar då möjligheter till automatisk “reprint” av trasiga försändelser.

 

AIMS-1000 (External Loop)

 

AIMS-1000 inkluderar en unik integrationsmotor som möjliggör kommunikation med nästan vilken nuvaranade ADF lösning som existerar. Filer är importerade, konverterade för att passa med AIMS, sedan exporteras dessa I sitt orginal format när de är färdigprocessade

AIMS