Lediga jobb

En karriär på Neopost erbjuder dig möjligheten att utvecklas inom en internationell koncern. Våra breda kompetensområden, tillsammans med vår kulturella mångfald och engagemang för kvalitet, uppmuntrar alla våra medarbetare att ta initiativ för att nå framgång för hela företaget.Vi har ständigt behov av fler duktiga medarbetare inom områdena försäljning, marknadsföring, ekonomi, kundhantering och teknisk service & support.
Vi söker medarbetare med ambitiösa mål som genom sitt arbete och nytänkande kan föra oss vidare.
Vi har självständiga befattningar med spännande karriärmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter inom ett ledande internationellt företag.
Vi erbjuder dig att delta i ett internationellt upplärnings- och belöningsprogram som stöds av Neopostkoncernen.
Vår organisation i Sverige består av välkvalificerade medarbetare som tillsammans garanterar en trevlig arbetsmiljö.
 
 
Är du intresserad av att jobba hos oss skicka ditt CV och personliga brev till career@neopost.se
Om din profil matchar våra behov kontaktar vi dig för en intervju.
 

Vi söker just nu...

 
Dealer Manager     
Du kommer att arbeta i ett framgångsrikt företag i tillväxt med försäljning av produkter och tjänster mot våra återförsäljare inom Office segmentet. Som Dealer Manager kommer du att ansvara för att utveckla säljkanalen återförsäljare samt förvalta och utveckla redan befintliga återförsäljare i Sverige. Du säljer lösningar inom postala processer såsom frankeringsmaskiner och kuverteringsmaskiner samt nya produktområden som utvecklas. Du kommer att rapportera till Country Sales Manager.  
 

Senior Field Service Engineer – PRO/Graphic      

 
Är du en fälttekniker som vill bli en del av vårt vassa serviceteam? Då vill vi erbjuda dig ett utmanade och spännande arbete på en arbetsplats bestående av medarbetare med djup teknisk kunskap, engagemang och driv. På Neopost arbetar våra olika avdelningar nära varandra för att skapa maximal kundnöjdhet. 
 
På vår serviceavdelning kommer du att arbeta med att serva och underhålla våra kunders utrustning inom grafisk efterbehandling från ett antal välkända leverantörer såsom Duplo, Multigraf, Hunkeler, Mohr, Ideal och GMP med flera.