Duplo PFI Blade B3 + Det perfekta digitala skärbordet för produktion av bl.a. frpackningar, dekaler och prototyper etc. Duplo PFI Blad B3 + hanterar genomskär, kiss-cut & bigning i diverse material såsom papper, kartong och folie upp till 1,3 mm. tjocklek. Skärbordet styrs via den användarvänliga programvaran som medföljer produkten och kan t.ex. används för "skräddarsydda" förpackningar, specialformade kort och etiketter. Utöver det är priset på den här spännande produkten mycket konkurrenskraftigt, så kontakta oss för mer information.

Die-cutting utan die?

Die-cutting utan die?

Med PFi Blade B3 kan du skära utan stans i: wellpapp, "Honeycomb-kartong", Flexo-brädor, skum, läder, PVT, tunn plast och mycket mer.
Programvara för skärbordet ingår gratis

Programvara för skärbordet ingår gratis

Optimering av processen med EFI Fiery, med det är det också möjligt att bara använda programvaran som medföljer maskinen för att styra skärbordet. Naturligtvis är det också möjligt att visa hur det faktiska resultatet från ordern kommer att se ut genom att göra en simulering. Klippbordet finner naturligtvis den mest ekonomiska "vägen" att klippa.
Perfekt skärbord för digital utskrift

Perfekt skärbord för digital utskrift

Skärbordet är ett perfekt tillskott till dagens digitala tryckmöjligheter.
Design med användarvänlighet i åtanke

Design med användarvänlighet i åtanke

Användarvänlighet och flexibilitet är av största vikt när det gäller PFi Blade B3 +, detta gäller både själva maskinen och mjukvaran som medföljer.