Användarvänligheten står i fokus

Användarvänligheten står i fokus och det behövs ingen utbildning för att användakuverteringsmaskinen. Snygg design, litet format och den låga ljudnivån gör att den kan stå i kontorsmiljö utan att störa. Den har Load ´N Go, en unik funktion som du bara finner på kuverteringsmaskiner från Neopost vilket gör dem enklare att använda än någon annan maskin. Ladda maskinen med kuvert, ark och bilagor tryck på knappen och maskinen gör själv alla inställningar helt automatiskt. Enklare kan det inte bli.

Neopost DS-63 är en serie med fyra modeller med en till tre stationer som täcker de flesta behov hos små och medelstora företag. Varje arkmatare rymmer 325 ark de kan dessutom seriekopplas när bara ett ark kuverteras och då kan hela 650 ark laddas. Med Neoposts mjukvara OMS kan ni sortera och gruppera dokumentsammanställningen och lägga till OMR-tecken.


DS-63 kan då samkuvertera flersidiga fakturor eller andra dokument helt automatiskt. Det innebär att varje kuvert kan få ett unikt innehåll anpassat efter mottagaren. DS-63 har en helt öppen pappersbana, vilket gör det enkelt att komma in i maskinen om något behöver åtgärdas.

Den enkla och mångsidiga kuverteringsmaskinen som hanterar er post

Specifikationer

Hastighet

Upp till 2.200/timme

Jobbminne

15

PowerFold-vikning

Ja (upp till 5 ark, 80 g/m²)

Matningskapacitet

325 ark (80 g/m²)

Vikningstyper

brev, sicksack, enkel, dubbel, parallell, ingen vikning