En produktiv lösning för postavdelningen

Neopost DS-85 är en användarvänlig kuverteringsmaskin som växer med dina behov och passar perfekt på postavdelningen. Kapaciteten kan utökas från 2 matare till 6 stycken vilket gör det till en långsiktig lösning. Med Neopost DS-85 optimeras produktiviteten i takt med att behovet växer.

Därför ska du välja DS-85

Produktivitet

Produktivitet

DS-75i är snabb, den har en hastighet på upp till 3800 kuvert i timmen tack vare sin vertikala och ergonomiska matare. Den kan hantera nästintill alla storlekar på bilagor – A4, A5, broschyrer, vykort eller kuvert. DS-75i är lätt att använda tack vare sin enkla pekskärm i färg och den unika Load ´N Go funktionen som du bara finner på kuverteringsmaskiner från Neopost. Funktionen gör dem enklare att använda än någon annan maskin. Ladda maskinen med kuvert, ark och bilagor tryck på knappen och maskinen gör själv alla inställningar helt automatiskt. Enklare kan det inte bli.
Kommunikation

Kommunikation

Neopost DS-75i viker ditt brevinnehåll och ser till att mottagaradressen hamnar på rätt ställe vilket ger ett professionellt intryck hos mottagaren. Alla dokument samlas först ihop, viks sedan tillsammans vilket gör att mottagaren läser dem i rätt ordning. DS75i har kan packa upp till 10 olika ark i samma kuvert. Öka försäljningen genom att kunna skicka ut egen marknadsföring som eget utskick eller som anpassade bilagor i ordinarie post.
Processhantering

Processhantering

Du kan lita på att rätt brev kommer till rätt mottagare. Att hantera utskick med olika antal bilagor och dokument till mottagarna är inga problem. Gruppera dina utskick och anpassa innehållet. Intelligenta funktioner såsom CIS scanner ser till att rätt information hamnar i rätt kuvert till rätt mottagare. Idealiskt för brev med känsligt innehåll.
Kostnadsbesparing

Kostnadsbesparing

Genom att automatisera kuverteringsprocessen frigörs resurser som kan utföra andra arbetsuppgifter vilket sparar både tid och pengar.

Specifikationer

Kapacitet

Hastighet:  Upp till 4000 kuvert/timme

PowerFold-vikning: Ja (upp till 10 ark, 80 g/m²)

Arbetsminne: Upp till 20 programmerbara jobb

Matningskapacitet: 725 ark, 80 g/m²

Matningskapacitet (kuvert): 325 kuvert

Vikningstyper: Brev, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning

Mått

Längd x Höjd x Djup: 1820 x 925 x 420 (mm)

Vikt: 110 kg

Är din posthantering komplicerad? Varierar anta...