En ny standard

DS-200 är en kraftfull, mångsidig och mycket lättanvänd kuverteringsmaskin som kuverterar upp till 4 800 kuvert per timme. Den hanterar S65-, C5- och C4 kuvert. Välj vilket jobb du ska köra så är du igång på nolltid. Att byta från ett jobb till ett helt annat tar bara några minuter. Systemet gör automatiskt alla inställningar som finns lagrade i maskinen.

Därför ska du välja DS-200i

Produktivitet

Produktivitet

Snabb och flexibel, packar upp till 5000 kuvert i timmen. Hög kapacitet på dokumentmatare, snabb uppsamling av färdiga kuvert och påfyllning av dokument och kuvert medan maskinen kör för att effektivisera körningarna. Välj vilket jobb du ska utföra, fyll på med dokument, bilagor och kuvert och du är igång på ett par minuter. DS-200i kan anpassas efter specifika behov tack vare att den är moduluppbyggd. Delarna är lättåtkomliga för inställning och rengöring. Den tydliga kontrollpanelen med steg-för-steg guidning gör att du är igång på nolltid. Produktiviteten på dessa maskiner är optimerade...
Processhantering

Processhantering

DS-200i ger maximal kontroll och säkerställer att rätt dokument skickas till rätt mottagare. En scanner läser alla typer av koder som exempelvis OMR, 1D och 2D streckkoder för att kunna anpassa innehåll och bilagor i varje enskilt kuvert. Kombinera med mjukvara som garanterar 100% korrekta utskick. Kopplad till nätverk vilket gör det möjligt att ladda ner information från maskinen på distans.
Kommunikation

Kommunikation

Neopost DS-200i samlar alla dokument för samma kuvert och viker sedan vilket gör att mottagaren läser dem i rätt ordning. Anpassa innehållet i dina utskick beroende på vem mottagaren är nå rätt målgrupp med specifik kommunikation. Den integrerade AIMS mjukvaran ger dig statistik på alla utförda jobb.
Kostnadsbesparing

Kostnadsbesparing

Optimera dina utskick genom att skicka färre brev till dina mottagare. Gör de nöjda med färre brev och spara in på frankeringskostnader. Modulär design möjliggör anpassning av DS-200i för att passa specifika behov och krav vilket gör investeringen långsiktig.

What’s great about Neopost is the fact that they can meet the mailing needs of companies of different sizes. If you’re a one-man band or if you’re a big organization with 500 - 1,000 staff Neopost has the right mailing solution to handle the whole process.

Specifikationer

Hastighet

Upp till 5000 kuvert/ timme

Kuvertstorlekar

C4, C5, S65

Jobbminne

Obegränsat

Antal stationer

1 – 11

500/1.000 ark per station (80 g/m²), 800 kuvert

Brev, sicksack, enkel, dubbel, parallell, ingen vikning

OMR, Barcode, 2D (Datamatrix)

Är din posthantering komplicerad? Varierar anta...